Radisson Orjinal Sonic Hd Solo Kulaklık İncelemesi

Radisson Orjinal Sonic Hd Solo Kulaklık İncelemesi

Bilgisayarda , mp3 lerde ve telefonlarda vazgeçilmez aksesuar hiç şüphesiz kulaklıkdır. Bu sebep ile hem bilgisayar hem ipod’larda hem de telefonumda kullanabileceğim bir kulaklık satın aldım ve ürünü inceleyip tüm gözlemlerime aktarıyorum.

Radisson Sonic Hd Solo Kulaklık yüksek ses kalitesi , gürültü azaltma özelliği , control talk özelliği aynı anda telefonla konuşabilme, ipod kontrollü, şarkıyı durdurma, devam ettirme, önceki sonraki parçalara geçiş yapma özelliklerine sahip. Tüm cep telefonları ile uyumlu. Tasarım olarak başarılı bir dizaynı var.

Radisson Orjinal Sonic Hd Solo Kulaklık İncelemesi

Kafa üstü bandı parlak olarak tasarlanmış. Bu kulaklığa çok hoş bir şıklık katarken cep telefonlarındaki gibi parmak izlerine sebebiyet veriyor. Ancak kutu içeriğinde bir temizleme bezi var.

Kutu içeriğinden 2 ses kablosu çıkıyor. Biri mikrofonlu diğeri mikrofonsuz. Mikrofonlu ses kablosu ile telefonunuzda müzik dinlerken gelen çağrıları yanıtlayıp telefonu kapatabiliyorsunuz. Bu sebep ile oldukça kullanışlı olmuş. Diğer ses kablosu mikrofonsuz bilgisayarınızda kullanabilirsiniz.

Kulaklık süngerleri sert değil, yumuşacık bu sebep ile konforlu. Kulaklık oynar başlıklı ve katlanabilen bir yapıya sahip. Kutu içeriğinden çıkan taşıma çantası ile de kulaklığınızı hem gönül rahatlığı ile muhafaza ederken hem de kolay taşıyabilirsiniz.

Radisson Orjinal Sonic Hd Solo Kulaklık İncelemesi

Ses kalitesine gelirsek gerçekten bas ve tiz sesleri duyabileceğiniz müziğin iniş çıkışlarını ahengi yakalayabileceğiniz bir ürün. Ben dış kutusundan ürüne kadar her içeriği beğendim. Aşağıdaki videoyu izlerseniz kutusundaki özelliği anlayabilirsiniz. Her şeyiyle ince düşünülüp tasarlamış. Tek kötü yanı kırılmaya yatkın. Bu sebep ile nazik bir şekilde kullanmanız gerekir.

Ürünü satın almak isteyenler için bir bilgi vermek istiyorum. Ben ürünü Bayındır Elektronik‘den satın aldım. Bayındır elektroniğe dilersiniz n11 mağazasından ulaşabileceğiniz gibi facebook ve instagram hesaplarından da ulaşabilirsiniz.

Hatta vereceğim linklere tıklayarak hızlıca ulaşmanız mümkündür:

N11 : Ürün artık satılmamaktadır.

Radisson Orjinal Sonic Hd Solo Kulaklık ( kutu açılımı – ürün tanıtımı- Ürün incelemesi – )

Araç Gösterge Paneline Telefon Tutucu Takmanın 3 Yolu





“Radisson Orjinal Sonic Hd Solo Kulaklık İncelemesi” üzerine 2 yorum

  1. Uygun fiyatlı bir kulaklık arıyordum , incelemeniz beni etkildi ürünü , diğer altarnatifleride değerlendirmek amacıyla satınalma listeme ekledim , kısmet artık , Teşekürler

    Yanıtla

Yorum yapın