Android Oyunlarını Emülatör Olmadan Bilgisayarda Oyna

“Android oyunlarını emülatör olmadan PC’de oynayabilir miyim?” sorusunu merakla beklediğinizden eminiz. Ve bu sebeple konudasınız. Elbette oynayabilirsiniz.

Android Oyunlarını Emülatör Olmadan Bilgisayarda Oyna

Artık kullanıcılar PC’de Android oyunları oynamak istediklerinde bir emülatöre ihtiyaçları yok. Ancak bilmelisiniz ki,  emülatör olmadan bilgisayarda Android oyunu oynayabilmeniz için izlemeniz gereken belirli adımlar ve bunu yapmak için başka uygulamalar kullanmanız gerekli. Android oyunlarını emülatör olmadan bilgisayarda nasıl oyun oynanabileceğinizi bu konumuzda adım adım sizler ile paylaşacağız. Ama öncesinde neden emülator kullanmayacağız? İsterseniz emülatör ile ilgili sorunlara göz atalım:

Android Oyunlarını PC’de Oynamak İçin “Emulator” Kullanmanın Dezavantajları ve Sorunları

Oyuncular neden emülatör kullanmayı sevmiyor? PC’de Android Oyunları Oynamak için Emulator kullanmanın başlıca sorunları ve dezavantajları aşağıdaki gibidir:

1- Bazen, oynamak istediğiniz Android oyununu Emülatör tam olarak desteklemez ve bu da sonuçta oyunu oynama deneyiminizi mahveder.

2- Oyunu bir emülatörde oynamak söz konusu olduğunda konsollar önemli bir rol oynadığından bazı kullanıcılar bundan hoşlanmazlar.

3- Emülatörde çok sayıda özellik vardır ve bu da oyuncu için hoş olmayan bir oyun deneyimine katkıda bulunur.

4-  Emülator kullanıldığında FPS düşüşü ortak sorunlardan biridir.

Bunlar, emülatör kullanan kullanıcıların karşılaştıkları yaygın sorunlar ve dezavantajları idi. Peki oyunları emülatörsüz oynamak için ne yapmak lazım?

Android Oyunlarını Bilgisayarda Emülatörsüz Oynamak için MirrorTo’yu Kullanabilirsiniz.

Emülatör’ün Dezavantajlarını  yukarıda belirttik. Ve  size yardımcı olabilecek şey  ise  iMyFone MirrorTo Android ekran yansıtma aracı tek  çözüm.
Bu yazılım, tüm Android ve iOS kullanıcıları için özel olarak tasarlanmıştır ve nihai bir oyun deneyimi yaşamalarına yardımcı olur. Bir kullanıcının telefon ekranını kontrol etmek ve oyuna daha fazla odaklanmak için klavye kullanması yeterlidir. Ayrıca, tüm oyun kayıtlarınız Android veya iOS cihazlarınıza kaydedilecektir, bu da onları tekrar oynayabileceğiniz anlamına gelir ve bir sonraki oyun oturumunda dikkatinizi ve düzeltmenizi gerektiren herhangi bir nokta varsa, bunu yapabileceksiniz.

Oyun oturumları için MirrorTo aracını kullanmanın avantajları neler?:

Oyun kayıtları cihazınıza kaydedilecektir.

TikTok, YouTube ve diğer portallarda canlı akış, HD web kamerası yardımıyla desteklenir.

Uygulamanın arayüzü basittir, onu çalıştırmak için hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç yoktur.

Diğer oyuncularla daha iyi iletişim sağlar.

Yoğun oyun seansları sırasında aksama olmaz istikrarlı bir bağlantı sağlar.

PC’de Android oyunu oynama adımları:

MirrorTo aracının Avantajlarını öğrendik. Evet sizde de büyük bir merak uyandırdığını tahmin edebiliyorum ve Android oyunlarını emülatör olmadan MirrorTo ile nasıl oynayacağınızı bilmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. MirrorTo’yu kullanmak için aşağıdaki adımları uygulayın.

PC’nizde veya dizüstü bilgisayarınızda iMyFone MirrorTo’yu indirin ve programı kurup başlatın.

Telefonunuzda “Ayarlar”ı açın ve ardından “Telefon hakkında“ya gidin.

“Yapı numarası” üzerine( MIUI sürüm )üzerine  7 kez tıklayın.

Ek ayarlar geliştirici seçeneklerine gidin.

ve “USB hata ayıklamasını” etkinleştirin.

USB hata ayıklama

Bir USB kablosu yardımıyla cihazınızı bilgisayara bağlayın. Sisteminizi seçin. Ben android’i seçiyorum.

Ve telefonu bilgisayarıma yansıtıyorum.

Telefonu ekrana yansıt

Ekran başarıyla yansıtıldığında, büyük ekranda küçük ekran özelliklerinin keyfini çıkarmaya hazırsınız.

Sıkça Sorulan Sorular: Android Oyunları Emülatör Olmadan Nasıl Oynanır?

S1. Emülatör olmadan hangi oyunlar oynanabilir?

Tüm Android oyunları emülatör olmadan oynanabilir. Ancak MirrorTo gibi uygulamaları kullanmak gerekir. Bu tür uygulamalar yoksa oyuncu oyunları oynayamaz.

S2. BlueStacks olmadan Android oyunlarını dizüstü bilgisayarımda nasıl oynayabilirim?

Android oyunlarını BlueStacks olmadan oynamak için kullanıcıların MirrorTo App gibi ekran yansıtma uygulamalarını kullanması gerekir. Bu uygulamaların çalıştırılması kolaydır ve hızlı yansıtmaya katkıda bulunur.

S3. Emülatör olmadan Windows’da bir APK dosyasını nasıl kurarım?

Bir APK dosyasını Windows 10’a emülatör olmadan yüklemek için kullanıcıların Chrome tarayıcılarında bulunan uzantıları kullanması gerekir. Bu emülatörler, APK dosyalarını doğrudan yüklemek için yararlıdır.

S4. Google Play olmadan bilgisayarıma nasıl uygulama indirebilirim?

Belirli uygulamaları içeren bazı üçüncü taraf uygulamaları mevcuttur. Bu tür uygulamalar dikkate alınabilir ve cihazları için web sürümlerini veya gerçek uygulamayı indirmeyi düşünebilirsiniz. Ancak bu üçüncü taraf uygulamaları kullanmak için VPN entegrasyonu önerilir. Ayrıca, cihazınızın ayarlarında “Bilinmeyen Hizmetler” seçeneğini açtığınızdan emin olun.

Çözüm:

Mirror to ile, oyuncular, cihazlarına bir emülatör kurmayı gerektiğini düşünmeden kendilerini rahat hissedebilir ve oyun serüvenlerine başlayabilirler.  Ancak MirrorTo aracı tek çözüm noktası çünkü bu ekran yansıtma uygulaması size bu konuda yardımcı olacaktır. Bu uygulamayı cihazınıza indirin ve oyun oynamaya başlayın!





“Android Oyunlarını Emülatör Olmadan Bilgisayarda Oyna” üzerine 3 yorum

  1. Yansıyan ekranda klavye ve mouse ile kontrol etkinleştirme

    PC ekrana dokunmadan işlemler , call of, pubg gibi fps nasıl oynanır. ?

    Yanıtla

Yorum yapın