Benzer Resimleri Otomatik Ara

Fotoğraf çekmeyi çok seviyorsanız anı kaçırmamak ve fotoğrafın kötü çıkma ihtimaline karşın bir kaç poz aynı manzaradan çekim yaparız. Ve çoğunlukla da resimleri kontrol bile etmeden hard disk yada parmak belleğe atar hayata devam ederiz. Ancak resimler çoğaldıkça işin içinden çıkılmaz bir hal alır ve artık silsek olmaz silmesek olmaz diye düşünürüz. Kıyamadığımız içinde genellikle hepsini bir yerde toplarız.

Benzer Resimleri Otomatik Ara

Ancak pek çok duplicate resmide korumuş oluruz. İşte bu gibi durumlarda yardımınıza yetişecek bir yazılım var iami Find.Same.Images.OK

Find.Same.Images.OK  benzer resimleri bulmanıza yardımcı olacak ve fazlalık olan resimleri kolayca seçebileceksiniz.

Find.Same.Images.OK, birçok farklı türde benzerliği karşılaştırabilir. Yeniden boyutlandırılan görüntüler, farklı çözünürlükler, döndürülen görüntüler, negatif renkler içeren resimler, aynı mekandan çok az farklılık ile çekilen resimler. ( örneğin karede farklı bir objenin çıkması gibi)

Peki tüm bunları nasıl yapacağız? Bilgisayar yada harici depolama içinde aynı resimler nasıl tespit edilir?

makale sonundaki linkten yazılımı indirin. Portable ve ücretsizdir.

Çift tıklayın. Ve uygulama özellikleri görünür yapılmış buradan seçimleriniz yapabilirsiniz.

Tümünü karşılaştır tikli, başarım kalite dengesi, döndürülmüş görsel evet, çevrilmiş görsel evet, negatif görsel evet. yaptıktan sonra adres çubuğunun sağındaki 3 noktalı simgeden resimlerin konumlarını seçin. Ve başlat butonuna tıklayın.

Find.Same.Images.OK

Tarama başlayacaktır. Sonuçta benzer olan resimleri bulacaktır. En iyi sonuç için benzerlik oranını ayarlamayı unutmayın.

▼Download▼

Aşağıdaki konularda ilginizi çekebilir:

Cihazlarınıza Benchmark Testi Uygulamaya Ne Dersiniz

Duvar Kağıdı Otomatik Olarak Değişsin

Özel Klasörlerinizi Renklendirin Ve Renginden Bilin

EaseUS Data Recovery Wizard İle Silinen Verileri Kurtar





“Benzer Resimleri Otomatik Ara” üzerine 2 yorum

  1. Duvar kağıdı kolleksiyonum var ve iç içe onlarca klasör arasında bir sürü mükerrer resim oluyor bu yazılm oldukça işime yarayacak , elinize sağlık

    Yanıtla

Yorum yapın