Windows 10’da Aygıtlar ve Yazıcıları Masa Üstüne Kısa Yol Ata

Aygıtlar ve yazıcılar bilgisayarınızdaki tüm bağlı ve kablosuz cihazları tek bir yerde hızlı bir şekilde görüntülenmesini ve erişilmesini sağlar.

Windows 10'da Aygıtlar ve Yazıcıları Masa Üstüne Kısa Yol Ata

Aygıtlar ve yazıcılar klasör içeriğini görüntüleyerek hangi cihazları bağladığınızı kontrol edebilir, cihazlarla ilgili ayrıntıları görüntüleyebilir ve cihaz üzerinde sağ tıklayarak ve yapmak istediklerinizi yada yapacaklarını değiştirebilirsiniz.

Ancak acil ihtiyaçlarınızda Aygıtlar ve yazıcıları bulmak çok güçleşir. Hali ile her şeyi kısa yol olarak masa üstüne atayamazsınız. Ancak ihtiyacınız olduğunda Aygıtlar ve yazıcıları tek tık ile masa üstünde kısayol oluştura bilirsiniz.

Windows 10’da Aygıtlar ve Yazıcıları Masa Üstüne Nasıl Kısa Yol olarak Atayabilirsiniz.

Script ile dediğimiz için sizleri bir sürü işlem yapmaktan kurtarıyoruz. Makalenin sonundaki indir butonuna tıklayın.

cihaz_yazici.rar isimli .rar dosyasını bilgisayarınıza indirin. Sağ tıklayıp zipten çıkartın. İçerisinden cihaz_yazici.vbe isimli bir script çıkacaktır.

Windows 10'da Aygıtlar ve Yazıcıları Masa Üstüne Kısa Yol Ata

 

Çift tıklayın. Hiç bir şey olmamış gibi görebilirsiniz. Ancak masa üstüne göz atın. Massa üstünde Aygıtlar ve yazıcılar isimli kısayol oluşacaktır. Kısayola Çift Tıklayıp Aygıtlar ve yazıcılar klasörünü açıp gerekli işlemleriniz yapabilirsiniz.

▼Download▼ Şifre:ceofix

Aşağıdaki konularda ilginizi çekebilir:

Windows 10’da Yüklü Olan Tüm Yazıcıları Listele 

Yazıcı Duraklatıldı Hatası

Aynı Yazıcının Kopyalarını Silme 

Yayınlanma tarihi: 19 Oca 2018-13-03-2021





“Windows 10’da Aygıtlar ve Yazıcıları Masa Üstüne Kısa Yol Ata” üzerine 6 yorum

  1. Denetim masası üzerinden ulaşmak Windows 11 ile eziyet haline gelmişti. Kısayol benim için çok faydalı olacak ve zaman kazandıracak. Teşekkür ederim 🙂

    Yanıtla
  2. Bu kısayol işi çok iyi oldu arada bir sürü yere tıklayıp ulaşmaya çalışıyordum, elinize sağlık

    Yanıtla
  3. Hay Allah razı olsun sizden bluetooth kulaklığım var ve ikide birde bağlantı hatası verince Aygıt ve yazıcılara gitmek zorunda kalıyordum çünkü kaldırıp yeniden ekleyince çalışıyor gel gelelim nerde diye arayıp duruyordum çoook işime yarayacak

    Yanıtla

Yorum yapın