Google Chromeda Gizli Dinazor Oyunu Nasıl Oynanır

Google Chrome masa üstü tarayıcısında gizli bir dinazor oyunu mevcuttur. Peki bu oyun nasıl oynanır?

Google Chromeda Gizli Dinazor Oyunu Nasıl Oynanır

Geçmiş konularımızın birinde sizlere aslında  google chrome’da oynanan gizli dinazor oyunundan bahsetmiştim. Ancak bir fark ile. Google chrome’da dinazor oyunu mobilde oynanıyordu. Bazı kullanıcılar dinazor oyununu masa üstünde nasıl oynanabileceğini merak ediyorlar.

Masa üstünde çevrimdışı dinazor oyunun nasıl oynandığını anlatmak da bugüne  nasip oldu. Elbette ki bazen internet kesiliyor ve bu sırada can sıkıntısı oluyor. Neden çevrim dışı iken dinazor oyunu ile vakit geçirilmesin ki 🙂

 Google Chrome’un gizli kalan özelliklerinden olan çevrimdışı oynanabilen Dinazor oyununu Masa üstünde  nasıl oynanıyor?

Tabi illaki oyunu oynamak istiyorsanız Wİ-Fi yada Kablolu ağınızı kesip oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Dinazor oyunu hiç bitmeyen bir oyundur. Lakin oyunda başırılı olduğunuz sürece dinazor oyunun zorluk seviyesi artmaya başlıyor.

Oyun oynamaya başlamak için Google chrome ‘u açın. Ve bir sayfayı ziyaret edin. Bağlantı hatası aldığınızda dinazoru göreceksiniz, Klavyenizden yukarı ok tuşuna  bir kez basmanız gerekir. Artık Klavyenizdeki aşağı yukarı ok tuşları ile hareket edeceksiniz,  kaktüs ve kuş gibi karşınıza çıkan engellerden kaçarak oynamalısınız. Game over olduğunda yeniden başlamak için enter tuşuna basmalısınız.

NOT: İnternet bağlantısını kestikten sonra dinazor oyunu açık kalsın ve tekrar internete bağlanın. Dinazor oyunun olduğu sekmeyi kapatmadığınız sürece internet varken de dinazor oyununu oynayabileceksiniz. 

Mobilde Cihazınızda dinazor oyunun nasıl oynanır konusu için aşağıdaki linki ziyaret edin:





“Google Chromeda Gizli Dinazor Oyunu Nasıl Oynanır” üzerine 11 yorum

  1. yada web adresi girdiğimiz / bağlantı yapıştırdığımız yere, chrome://dino yazarak oyuna internete bağlıyken girebilirsiniz.

    Yanıtla
  2. Rekorumu paylaşmak istiyorum, daha iyisini yapabilen varsa buyırsun arkadaşlar :))
    (link kırılmış)

    Yanıtla
  3. Çok teşekkürler geçenlerde tam 8 saat internet yoktu bakım varmış bileydim bununla vakit geçirirdim gerçekten ilginçmiş

    Yanıtla

Yorum yapın