Facebook Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir

Facebook hesap silme nasıl yapılır?

Facebook Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir

Facebook’da hesap açmanın limiti yok. Kurallara göre hesap açtığınızda istediğiniz kadar multi hesap sahibi olabiliyorsunuz. (Makale sonundaki videoyuda izleyebilirsiniz)

Kurallara göre dedim. Nedir bu kurallar diyebilirsiniz. Açtığınız hesap kendi adınız yada fake isminiz ile olsun fark etmez sadece facebook kurallarına uyun. Hiç kimseyi bu hesaplar ile rahatsız etmeyin hakaret etmeyin kötü amaçlar için kullanmayın.

Bu şekilde hiç kimse size neden birden fazla hesabını var demez, diyemez.
Fake hesap alırken hesabınız gerçek bir isimden oluşmadığı için her an kaybetme olasılığınız vardır unutmayın. Yani ben bu hesapta kalıcıyım beni herkes böyle bilsin ve burada sahte isim ile resim paylaşayım, hayatımı yaşayım derseniz yanılırsınız. Pek çok kullanıcı bu şekilde hesap kaybetti. Şifre hataları, konum hataları yüzünden faceboook hesabınızı korumak için kilitler ve doğrulamak için sizden kimlik ister.

Hali ile de Kimliğinizi doğrulayamazsınız. Çünkü Oyuncu Burak diye alınan bir facebook hesabı için sahte bile olsa bir kimlik düzenleyemezsiniz. Çünkü hiç kimsenin ismi oyuncu olamaz.

Bu sebep ile fake hesap alırken o hesabın kapatılınca açılamayacağını göz önünde bulundurarak paylaşım yapmalısınız. Yada hesabın kapatılacağını göz önünde bulundurarak tedbirlerinizi almalısınız. 

Gelin görün ki; gün gelir, zaman geçer açtığınız hesabı gerçek isminiz yada fake hesap olsun fark etmez kalıcı olarak silmek isteyebilirsiniz.

Facebook Hesabı Nasıl Kalıcı silinir?

Facebook hesabınızı kalıcı olarak silmek için buraya tıklayın. Açılan ekranda hesabımı sil butonuna tıklayın.

Facebook Hesap sil

Hesabımı sil butonuna tıkladıktan sonra onay penceresi gelecektir. Burada kutucuğa hesabınızın şifresini yazmalısınız. Sonra “devam” butonuna tıklayın.

Facebook Hesap sil

Son olarak “Hesabı sil” butonuna tıkladığınızda  30 gün sonra hesabınız kesinlikle kalıcı olarak silinir.

Aşağıdaki konularda ilginizi çekebilir:

Facebook Hesap Kilitlenmesi Ve Kimlik Onaylama

Facebook’da Silemediğinizi Kısıtlayın

Yayınlanma tarihi: 3 Tem 2017 -03-01-2023’de güncellenmiştir.





“Facebook Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir” üzerine 8 yorum

  1. Amanda aman herkesin ne de çok gizli bilgileri varmış. Zuckerberg ne yapsın sizin bilgilerinizi. Facebook kullanmıyorum o ayrı ama bu kadar da kasmayın. Cümleten iyi seneler.

    Yanıtla
  2. Teşekürler , Facebook en nefret ettiğim sosyal palyalım sitesi insanlar kendi kimlik bilgilerini akrabalarını neden orada sergiler anlamış değilim , CIS anın zuckerberg (Face book un patronu) madalya verdiği düşünülürse Facebook un amacı belli değilmi ? , Lütfen bu saçmalığı kullanmayınız

    Yanıtla

Yorum yapın