Videodaki Ses ile Görüntü Uyuşmazlığı Nasıl Düzeltilir?

Videodaki Ses ile Görüntü Uyuşmazlığı Nasıl Düzeltilir?

Videodaki ses ile görüntü birbiri ile uyuşmuyor mu? Evet bu sinir bozucu durumdan kurtulabilirsiniz.

An olur belki elimizdeki videoda sözler ile görüntü birbirini tutmaya bilir. Görüntü ve sesi Camtasi ile birbirine denk getirme imkanınız var.  Camtasia ve benzeri ekran kaydı programlarında yaptığımız çekimlerde bir takım çalışma sonrasında bu gibi ses ve ekran görünüsünde kaymalar olursa Camtasia progrramında bu düzenlemeyi bir kaç edit ile yapabiliriz.

Videodaki Ses İle Görüntü Uyuşmazlığı Nasıl Düzeltilir?

Diğer bir değiş ile videodaki ses ile görüntüyü eşitleme işleminde ilk önce mp4’ü yada camtasiadaki çalışma projesi olan trackleri Camtasia’nın  içine atmalısınız.  Ve Ses ile görüntüyü birbirinden ayırarak ilk başlangıcı yapmalısınız.

Sonrasında ise görüntünün yer aldığı track’e e sağ tıklayıp clipspeed’e tıklamasınız. Videonun hızını azaltacağız böylece. Normalde %100 olarak açılan hız ile normal bir görüntü elde edene kadar değişiklikler yapabilirsiniz.

Aynı işlemi ses içinde yapabilirsiniz ancak ses için %1 Ve %2 lik haricinde oynamalar sesin bozulmasına neden oluyor. Keza siz sesinizi oldukça değiştirip deforme edip hatta helyum yutmuş gibi yapmak istiyorsanız ses hızı ile de istediğiniz kadar oynayabilirisiniz 😀
Video ve sesi eşitleme işlemlerinin hepsini aşağıdaki videomuzdan adım adım izleyebilirsiniz.
#Bilginin Paylaşımına destek olun.#
#Bu videoyu yada bu sayfayı konunun altındaki paylaş butonlarını kullanarak sosyal ağlarınız da paylaşın ki daha çok kişi bu bilgiyi öğrenebilsin. #

  ♥♥♥Videomuza youtube üzerinde sağ alt köşeden beğenip yorum bırakmayı unutmayın. Destek için teşekkür ederim ♥♥♥

⇒Camtasia’da Çalışma Projesi Nasıl Kaydedilir?





Yorum yapın