Askıya Alınan Youtube Hesabını Kurtarma

Askıya Alınan Youtube Hesabını Kurtarma

Askıya alınan youtube kanalına itiraz etme hakkınızın olduğunu biliyor musunuz? Yada başka bir deyişle itiraz etme hakkınız olduğunu biliyorsunuz ama kabul edilmiyor da olabilir. Belki çok ufak hatalar yapıyor olabilirsiniz. Gelin bugün askıya alınan youtube marka hesabınızın nasıl geri açtırabileceğinizi adım adım birlikte yapalım.

Öncelikle kati olarak şunu belirteyim. ilk itirazınız reddedilse bile tekrar tekrar gönderin.

Şimdi askıya alınana youtube kanalını kurtarmaya çalışalım:

Askıya alınan youtube hesabı ile youtube’a giriş yapılamayacağı için ana hesap ile açıyoruz ve askıya alınmış hesap ile kullanmaya çalışıyoruz. Eee tabii hali ile açılmayacak ve bizi hesap fesihlerine yönlendirecek.

Şayet bu kısımda hesap fesihlerine yönlendirilmezseniz bu linke tıklayıp hesap fesihlerine ulaşabilirsiniz.

Şayet kanalınızda bir telif hakkı, yada saldırı yapmadınız ise kesinlikle olumlu sonuç alma ihtimaliniz çok yüksek.

Şimdi geçelim hesap fesihlerinde bize verdiği form listesini doldurmaya.

1- İsim kısmına gerçekten google plus yönetici ismimizi yazıyoruz.

2- Ardından google plus mail adresimizi hesabım kısmından kopyalayıp yapıştırıyoruz. Youtube ve google bir olduğu için bu mail adresinin youtube’unda olduğunu unutmayın.

3- Google plus mail adresini bulmak için ise sol üst köşedeki google plus avatarımızın üzerine tıklıyoruz.

Askıya Alınan Youtube Hesabını Kurtarma

4- Ve  hesabıma tıklıyoruz, tekrar google plus avatarımıza tıklıyoruz ve marka hesabına çeviriyoruz.
Youtube Kişisel Hesap Nedir Marka Hesabı Nedir

Askıya Alınan Youtube Hesabını Kurtarma

Burada  Marka hesabınız da iken Kişisel bilgilerinize tıklıyoruz

Askıya Alınan Youtube Hesabını Kurtarma

Ve markanızın mail adresini buradan kopyalıyoruz. 

Askıya Alınan Youtube Hesabını Kurtarma

Forma geri dönüyoruz ve gooogle plus mail adresini yazdıktan sonra bu sefer bize ulaşabilecekleri bir mail adresini yazıyoruz. Ben kanal sahibi ile açtığım maili verdim

Sonraki adımda ise kanalımız hakkındaki görüşümüzü yazıyoruz. Ben şu şekilde yazdım:
Merhaba hesabımın yanlışlık askıya alındığını düşünüyorum. Kanalı yeniden aktif etmenizi rica ediyorum. Teşekkür ederim saygılarımla.

Tüm işlemler bu kadar. Geriye sadece beklemek kalıyor.

4 Gün sonra ise bize bir mail geliyor. Kanalın yeniden açıldığını açıklayan bir yazı ve şifreyi unuttuysanız diyede bir link veriyor.

Not: Kanal kapatımında isiminde faktörü olabileceğini göz önünde bulundurun ve kanal sahibi isminiz gerçek olsun.
Umarım bu konu sizlere yardım olabilir.

Youtube da Askıya Alınan Kanal Url si Nasıl Bulunur

Youtube Kişisel Hesap Nedir Marka Hesabı Nedir





“Askıya Alınan Youtube Hesabını Kurtarma” üzerine 117 yorum

  1. Merhaba Tuba hanım youtube hesabım
    “Topluluk Kurallarımızıntekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı YouTube hesabınızı askıya alındı” şeklinde mail ile askıya alındı hesabım. İtiraz ettim ama “Hesabınızın askıya alınmasına yönelik itirazınız için teşekkür ederiz. Topluluk Yönergelerimiz ve Hizmet Şartlarımız uyarınca hesabınızın askıya alınmış olarak kalmasına karar verdik” diye yanıt geldi. Tekrar itiraz ettiğimde “İsteğinizi inceledik ve kısa süre önce bir itirazda bulunduğunuzu fark ettik. Lütfen önceki itirazınızın sonucunu bekleyin. İtirazla ilgili karar verildiyse lütfen o sonucu dikkate alın. Not: İkinci kez itiraz edemezsiniz.” maili geliyor ne yapmam gerekiyor sizce?

    Yanıtla
    • @Derin

      Merhaba Derin, sanırım mailde net cevap yazılmış Ve youtube team’in kararı kanalın kanal askıda kalacak gibi duruyor. Ancak bu askıda kalma işlemi kendi kendine değişiyor mu açıkçası fikrim yok. Yerinizde olsam itiraz formunu doğru doldurdu isem, bunu eminsem, kanal için umut etmem yeni kanal ile devam ederdim.

      Yanıtla
      • @Nimet Tuba Öz

        Cevabın için teşekkür edelim, yeni kanal ile devam edelim. Peki adsenseyi yeni kanalımıza bağlasak sorun olur mu? Başka kanal içtiğimiz adsenseyi kapanan kanal içinde kullanıyorduk kanal kapandı ama adsense duruyor. Yeni kanal içinde kullanabilir miyiz?

        Yanıtla
  2. Tuba HNM merhabalar
    bu sayfa cok yararli olmus bence.
    youtube videonuzda anlamadiydim bu linkten hallettim.
    benim kanalim da spam kotuye kullanma kandirma vs.diye kapandi.
    bugun formu doldurup gonderdim
    kac gunde cevap gelir yada acilir mi?benimki futbol kanaliydi
    yada sifirdan kanal acip devam etmek en iyisi mii?
    cunku bir kere kapandigi icin adet haline gelir mi diyom da

    Yanıtla
    • @Akin

      Merhaba, hem videolu hemde metin hazırlamam bu sebep ile zaten videolarımın mutlaka yazılı ve görselli makaleleri oluyor. Yorumunuz ve görüşünüz için teşekkür ederim. kaç günde cevap geleceğinin kesin bir cevabı yok bana 4 günde gelirken 15 günde geri dönüş alan arkadaşlar oldu. İşin özü sabretmek. Defalarca mail atıp spama düşmedi iseniz yanıt geliyor diye biliyorum. Bİr kere kapandı diye sürekli kapanır mı bilemiyorum.? denemeden bilinmez.

      Yanıtla
  3. Merhaba, Tuba hanım kanalım kapatıldı. 10 günü geçti mesaj atalı hala bir cevap yok yardımcı olabilir misiniz ? kanal url’sini bulamadım.. 🙁

    Yanıtla
  4. Dediklerinizi yapıyorum böyle bir mail geliyor ama doğru mail adresi eminim yani ? napıcam ben 🙁
    Sayın Kullanıcımız,
    The email address you’ve provided us with does not appear to be associated with a YouTube account. Please use the following form to contact our team and we’ll follow up with you as soon as possible: https://support.google.com/youtube/bin/request.py?contact_type=accountdisabled .

    Also, please keep in mind that if you don’t have access to your email account and have lost your username and/or password, we’re unable to help you. We don’t store private passwords, so we can’t email them to you. If you’re unable to write us from the email address associated with the YouTube account, we can’t release any information about the account to you.

    You may want to write your email provider to see if they can grant you access to your old email address. Another option would be to start a new account with us by going to https://www.youtube.com/signup and entering the email address to which you have access. We’re sorry for the inconvenience.
    Saygılarımızla,

    YouTube Ekibi

    Yanıtla
  5. kanalım bir video yüzünden telif alttı video yu kaldırdı youtube ve hesabımı askıya aldı mail attım 1 hafta oldu hiç bir mail filan gelmedi şuan askıdan olan hesabımı nasıl kurtarabilirim nasıl o askıyı kaldırabiliriz birde bende o giriş yaparken o sayfa çıkmıyor Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. bu çıkıyor. videolarıma bakmak istedigimde ise bu kulanıcını hesabı fes edilmiştir yazıyor yardımcı olabilirmisiniz

    Yanıtla
    • @ünal

      askıya alınan kanla sahte telifler ile kapandı ise açılıyo diye biliyorum. yada bazen sistem hatası ile de olabiliyor. şayet gerçekten telif haklı birşey paylaşmmaışsanız konu içindeki linke tıklayın ve gerektiği gibi dolsurup gönderin. sonrasında sonucu beklemeniz lazım

      Yanıtla
      • @Nimet Tuba Öz

        doldurup gönderdim o forumu ama hala cevap gelmedi kapandıktan hemen sonra bir yazı vardı 3 ayda 3 kez telif yerseniz kapanır diye benim sade 1 kez oldu ama hala geri dönüş yapmadılar

        Yanıtla
        • @ünal

          onu bilemeyeceğim yanlış yönlendirmek istemem. Çünkü benim itirazım gerçekten telif haklarına uygun davranan kanal içindi. ve hiç telif uyarısı da zaten gelmemişdi. Hİç bir uyarı gelmeden kanal kapandı. Ve ben bu şekilde başvuru yaptım. Sonuç olarak açıldı.

          Yanıtla
  6. Bir şey sormak istiyorum dediklerinin hepsini yaptım. Fakat
    (Askıya alınan YouTube kanalınızın URL’si
    Kanalın URL’si “https://www.youtube.com/channel” ile başlar. ) Diye bir boşluk var orayı boş geçmek zorunda kalıyorum cünkü youtube hesabıma giriş yapamadığım için linki boş bırakıyorum sıkıntı yaratmaz mı ?

    Yanıtla
    • @murat

      doldurmanız lazım ben boş göndermedim. bilemiyorum url yazmazsanız ne olur. Url yi edinmeye çalışın o url’ye bir şekilde ulaşılır. Örneğin abone olan kişilere ulaşmaya çalışın.

      Yanıtla
    • @Fatih

      merhaba, öncelikle şunu sorayım. kişisel hesabınız haricinde google plusda sayfa açtınız mı? zaten sayfa açtınız ise konuda anlattığım gibi google plus avatarınıza tıkladığınızda aşağıda listelenecektir.

      Yanıtla
  7. çok şey borçluyum size askıya alınan youtube kanalım açıldı. Hemde hiç bir şey eksik değil. bu inanılmaz çok çok çok teşekkürler. 😀

    Yanıtla
  8. Kapatılan hesabımı açtırmak için çözüm arıyordum dediklerinizi aynen yaptım sanırım isimde veya emailde hat6a yapıyormuşum, bakalım sonuç ne olcak – çok teşekürler , aşağıdaki cümlelerde kelime hataları mevcut düzeltirseniz sevinirim

    ikinci satır : başka bir değişle – hatalı (Başka bir deyişle olacak)
    askıya alnnan – Alınan olacak
    Eee tabii hali ile açılmayacak ve bizi hesap fesiplerine yönlendirecek. – fesip ?????

    Yanıtla
    • @bahadır

      inşaallah hesabınız açılır. ben teşekkür ederim. Haklısınız, bazen hata yaptığım doğrudur. bahsettiğiniz satırları editledim. Tekrardan teşekkürler. 🙂

      Yanıtla

Yorum yapın