Mesajlarını Okuduğunu Onlara Söylemesin



whatsapp gizlilik

WhatsApp, son birkaç yıldır dünya genelinde tüm Akıllı telefonlarda popülerlik kazandığı gibi iPad’ler ve tabletlerde de kullanılan bir anlık ileti uygulamasıdır.

WhatsApp şimdi birçok kişinin günlük hayatının önemli bir parçası haline geldi. İnsanların bir Wi-Fi bağlantısı veya Mobil veri planı aracılığıyla internete bağlı olan diğer kişilerle anında sohbet ediyorlar .

Uygulama, Android, tablet, iPhone veya iPad’lere yüklenebilir. Yüklendikten sonra, her iki tarafta internete bağlanıp yüklenmiş olan WhatsApp ile sohbet edebilirler, sesli arama yapabilir, videolar gönderebilir veya dünyanın başka yerindeki birine sesli arama ile sesli iletişim kurabilirsiniz.

WhatsApp yalnızca kişisel temaslarda değil, aynı zamanda iş yapmak amacıyla da başkaları ile sohbet için kullanılabiliyor. Varsayılan olarak uygulama gönderen tarafa mesajlarını okuduğunuzu söyleyecektir. Bazen kişilerinizin mesajlarını okuduğunuzu bilmesini istemeyebilirsiniz.

Mesajlarını Okuduğunu Onlara Söylemesin

Normalde kişileriniz online olduğunuz anı , onların mesajlarını okuyup okumadığınızı anında bilirler , gel gelelim bazen işiniz olabilir ve mesajlarını okuduktan çok sonra yanıt vermeniz gerekebilir ve buda eş dost ve sevdiklerinizi yanlış düşüncelere sevk edebilir iyisimi gelin varsayılan davranışı WhatsApp’de kapatalım.

WhatsApp’de Okundu iletilerini iptal etme adımları

Aşağıdaki adımlarla , listenizdeki kişilerin – mesajlarını okuduğunuzu en son nez aman online olduğunuzu bilmelerini engellemiş olursunuz fakat unutmayınız ki bu ayarlar ile sizde onların mesajlarınızı okuyup okumadıklarını bilemeyecek ve son ne zaman online olmuş bilemeyeceksiniz – yani ayar karşılıklı çalışıyor – İşlem, tüm cihazlar için aynıdır.

WhatsApp’ı açın.

Ayarlar, Hesap ve ardından Gizlilik üzerine dokunun.

whatsapp ayar whatsapp ayarları

whatsapp gizlilik ayarları whatsapp okundu bilgisi

Okundu bilgisi yanındaki kutucuktan tiki kaldırın.  Tiki kaldırmanız ile kişilerin mesajlarını okuduğunuzu bilmelerini engelleyecektir

WhatsApp, Son Görme’ye dokunduktan sonra Hiç Kimse’yi seçerseniz son çevrimiçi olduğunuzda göstermeyi durduracaktır.
Artık kişileriniz mesajlarınızı okuduğunuzu veya çevrimiçi olduğunuz zamanı bilmeyecektir.

whatsapp son görülme bilgisi whatsapp son görülme hiç kimse

WhatsApp’ı Güvenli Kullanım İçin İpuçları

WhatsApp da Gönderilen Mesajları Düzenleme Ve İptal Etme

WhatsApp Hakkında 11 Bilgi!



2 Yorum

  1. halime 19 Aralık 2016 Alıntıla
    • Nimet Tuba ÖzYönetici 19 Aralık 2016 Alıntıla

    Yorum Bırakabilirsiniz

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir