Online Logo Tasarlama Araçları

Web sayfalarını için banner nasıl hazırlanır?

Online Logo Tasarlama Araçları

Web sayfalarının olmazsa olmaz özelliklerinden biri logodur. Ve kesinlikle bir web sayfasını gösteren de logodur. Sitenin ismi bir yazı şeklinde banner de yer alması yerine siteyi temsil eden logoyu hazırlamak zor değil.

Elbette photoshop bilgisi olanlar kendileri hızlıca hazırlayabilirler site logolarını. Ancak photoshop bilgisi olmayanlar için ise oldukça sevecekleri ve kolayca hazırlayabilecekleri online logo tasarım araçlarını kullanabilirsiniz.

İlk olarak, Blogger sayfamda kullandığım bir araç olan cooltext ‘den başlamak istiyorum. İlk adım olarak logo türünüzü seçin ve sonra logoda yazması gereken blog ismini yazın. Kullanmak istediğiniz fontu, boyutu ve blogunuza uygun renkleri seçin. Ve indirin.

İkinci olarak: Flaming text bir üstte paylaştığım siteye benzer şekilde kullanabilirsiniz.

Üçüncü önerim: Bu site biraz daha farklı online maker  burada add symbol’e tıklayıp logounuzu seçiyorsunuz. Vesite ismini yazıyorsunuz.

Dördüncü önerim ise Logomaker burada sektörü seçip ilerleyin. Ve arasında bir sürü reklam çıkacak. Logounuzu seçip tasarlayın.

Beşinci Önerim
daha önce başka bir konuda anlatmış olduğumuz Tailorbrands ile 5 dakikada kolayca tasarlayacağınız online logo tasarım araçlarından bir diğeridir. 

Ve sıra geldi yerleşime Oluşturduğunuz logoyu blog sayfanıza eklemek isterseniz Blogger kumanda panelinize girin.
Soldaki menüden Yerleşim’e tıklayın.

Sayfa Üst Bilgi Gadgetini düzenle dedikten sonra açılan pencreden Resim kısmında bilgisayarınızdaki tasarladığınız logoyu seçin ve seçeneklerden başlık ve tanımın yerine seçeneğini işaretleyin.

WordPress blogunuzda ise ortam ekleden resmi ekleyin ve Temaların özelleştir menüsünden resmi seçin yada header.php’den resim URL’sini yazarak ekleyin.

Not: Banner için tavsiye edilen siteler üyelik isteyebilirler.

Logonu Kendin Hızlı Ve Kolayca Oluştur





“Online Logo Tasarlama Araçları” üzerine 4 yorum

  1. Harika paylaşım logo tasarlamak en zorlandığım şeydi artık online araçlarla kolayca halledeceğim , elinize sağlık

    Yanıtla
  2. Sitemde logo yok nasıl tasarlarım diye düşünüyorum yazınız ilaç gibi geldi , Allah razı olsun bacım

    Yanıtla

Yorum yapın