Norton App Lock İndir

Norton App Lock İndir

Norton App Lock ile telefonunuzu karıştıranların resmini çekebilirsiniz!

Evet, sosyal ağ uygulamaları, dokümanlarınız, e-postalarınız, , fotoğraf ve videolarınız gibi özel verilerinizi Norton App Lock ile şifreleyebilirsiniz.

Norton App Lock İndir

Şifre uygulamasında ise isterseniz desen, paralo yada PIN kullanabilme gibi alternatifleriniz var. Sadece kendinizin erişim sağlamak istediği uygulamalarınıza şifre sormayı etkinleştirbilirsiniz, farklı bir yöntem ise pin kullanbilirsiniz yada desen ile açılmasını sağlayabilirsiniz.

Norton App Lock

Norton işitme engellileri de unutmadı. Görme engelliller için sesli bildirim özelliği ile ugulamayı kolayca kullanabilecekler.

Norton App Lock

Telefonu karıştıranın kolayca tespit edebileceğiniz bir sistem!

Norton App Lock’un telefonunuzu karıştıranların resmini çektiğinden bahsetmiştik. Evet şifrelediğiniz bir uygulamayı bir kişi açmaya çalışırsa üstelik kildi kırmak için deneme yaparsa 3 başarısız denemenin ardından Norton App Lock telefonu karıştıran kişinin resmini çekiyor. Ve resim galeriye gidiyor.

▼Download▼





“Norton App Lock İndir” üzerine 2 yorum

  1. Teşekürler evde çocuklara hanginiz oynadı desem birbirlerinin üstüne atıyorlardı artık resmini görüp yaramazı yakalayabileceğim , teşekürler.

    Yanıtla

Yorum yapın