Chrome da Gizli Modda İken Uzantılar Nasıl Kullanılır

Chrome’un Gizli modunda web sayfalarını ziyaret ettiğinizde, web sitelerinin sizi izlemesini engeller.

Chrome da Gizli Modda İken Uzantılar Nasıl Kullanılır

Ancak Gizli modda Uzantılar aktif olmaz. Nedeni ise, Chrome, uzantıların sizi izlemediğini garanti etmediğinden, varsayılan olarak Gizli modda devre dışı bırakılır.

Bununla birlikte, gizli modda ziyaret ederken şifre tanıma , yada bireysel olarak bazı uzantıları gizli modda kullanmak isteyebilirsiniz. Tüm güvenlik tedbirleri ve tüm olasılıklar sizin sorumluluğunuz dahilinde ise bu pluginleri Gizli modda çalıştırmaya izin verebilirsiniz ben screen Shot için bir örnek versem de aslında pek güvenilir değil.

Chrome’un Gizli modunda uzantılar nasıl kullanılabilir?

Chrome > ayarlar > uzantılar a tıklayın. Yada tarayıcı adres satırına aşağıdaki linki kopyalayıp yapıştırıp enterlayabilirsiniz.

chrome://extensions/ 

Chrome ayarlar

Uzantılardan hangisini gizli modda kullanmak istiyorsak ayrıntılar butonuna tıklayın Ve  gizli modda izin anahtarını açık konuma getirin.

Chrome'un Gizli modunda uzantılar nasıl kullanılabilir?

Google Chrome’u yeniden gizli modda açtığınızda uzantınız ( benim için: Screen Capture ) etkin olarak görünecektir

gizli modda uzantı kullan

Tüm işlemler bu kadar. Hala gizli moddasınız ve eklenti kullanabilir yorsunuz. Ancak Gizli modda benimde tavsiyem sadece güvendiklerinizi çalıştırın. Yada mecbur kaldıklarınızı diyeyim. ( Çünkü bankacılık işlemleri gibi öenmli konularda uzantıların çalışması tavsiye edilmez.)  Ve tüm bu işlemlerden dolayı meydana gelebilecek açıkların kullanıcıya ait olabileceğini tekrardan belirtmek isterim.

Aşağıdaki konularda ilginizi çekebilir:

Chrome da Çeviri Dili Nasıl Değiştirilir

Chrome’da Flash Player Hatası





“Chrome da Gizli Modda İken Uzantılar Nasıl Kullanılır” üzerine 7 yorum

  1. Gizli modda Eklenti kullanabilmemiz süper bir özellik bun bilmiyordum ve en sıkıntı çektiğim konuydu , ellerinize sağlık

    Yanıtla
  2. Gizli modda uzantıların kullanılabildiğini bilmiyordum , hatta sırf bu sebeple Gizli mod kullanmak istediğim durumlarda kullanmadığım olmuştur , benim için son derece değerli bir bilgi vermişsiniz , elinize sağlık

    Yanıtla
    • @durmuş devran

      Teşekkür ederim. Bankacılık işlemlerinde olmasa bile ara sıra gizli modda uzantı kullanmak gerekiyor. Rica ederim yararlı olabildiysem ne mutlu. Selamlar.

      Yanıtla

Yorum yapın